Prezentare

Specific zonelor alpine cu un aer puternic ozonat, Predealul este situat la o altitudine de 1030 metri, pe culmea ce desparte Valea Prahovei de Valea Timisului, intre masivele muntoase Bucegi, Postavarul, Piatra Mare si Clabucet. Este locul ideal pentru iubitorii sporturilor de iarna cat si pentru iubitorii drumetiilor pe munte in orice anotimp.

Vila Smaranda, cu un confort de 3 stele, construita in stil bavarez, este cea mai indicata reteta de relaxare pentru ca dumneavoastra sa va bucurati din plin de frumusetile muntelui si sa savurati toate zilele de vacanta.

Pentru ca turistii nostri sa aiba cat mai multa intimitate si liniste, am amenajat o curte cu foisor, barbeque, mini cascada si un loc de joaca pentru copii (vara), aceasta curte facand legatura cu o alta cladire mai mica, Cabanuta, formata din 4 camere duble matrimoniale, construita in acelasi stil, fiecare avand intrare separata si baie proprie.

In dorinta de a multumi toti turistii, mentionam ca restaurantul si sala de conferinte, fiecare cu o capacitate de 40 locuri, se afla in alt corp de cladire, astfel incat cei care vor sa se odihneasca au linistea necesara, iar cei care aniverseaza un eveniment o pot face in restaurant fara a deranja.

Vila se afla la aproximativ 300m de partia de ski. Dar cum fotografiile vorbesc de la sine, va invitam sa vizitati galeria foto.

Imprejurimi - Obiective turistice Predeal

Avand in vedere asezarea geografica si faptul ca Predealul este trecatoare pentru localitatile din jur, puteti vizita Brasovul (Prima Scoala Romaneasca, Biserica Neagra, Tampa, Pietrele lui Solomon, acesta fiind vechiul drum catre Poiana Brasov).

Alte puncte de atractie: Cetatea Rasnov, Castelul Bran si Castelul Peles.

Rezervari online SUS

Nume, Prenume Felul camerei
Email Data sosirii Data plecarii
Telefon Nr. persoane
   * Toate campurile sunt obligatorii
Cod anti-spam
© 2010 Vila Smaranda | Web design: StudioWEBER