Servicii

Sala de mese

Sala de mese cu o capacitate de 40 locuri este amplasat intr-o cladire separata si este ideal organizarii unor reuniuni sau doar pentru a savura din cele mai variate sortimente de mancaruri intr-un ambiant cat se poate de intim.

Sala multifunctionala

Sala pentru petrecerea timpului liber cu masa de biliard

Sauna si jacuzzi

Jacuzzi - Caldura, apa in miscare si masaj. Trei elemente simple cu incarcare energetica ampla se contopesc intr-un bazin confortabil inundand trupul si simturile.

Foisor si gratar

Foisorul este amplasat intre cabana,vila si restaurant si este construit in totalitate din lemn oferindu-va posibilitatea de a va bucura de aerul proaspat de munte intr-o maniera cu totul deosebita. Gratarul din curte va va aduna pe dvs impreuna cu familia sau prietenii la un pahar de vorba si nu numai.

Cascada in curte

Cascada amplasata in curte va va oferi o parte din linistea si pacea sufleteasca de care uneori avem cu toti nevoie ... Poate fi un mod de relaxare exceptional...

Loc de joaca pentru copii

Vila Smaranda dispune de un loc de joaca pentru copii in gradina vilei, inconjurati de verdeata si multe jucarii. In timpul in care copii se joaca, parintii pot savura deplin concediul si serviciile oferite de vila noastra. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizionati galeria foto.

Rezervari online SUS

Nume, Prenume Felul camerei
Email Data sosirii Data plecarii
Telefon Nr. persoane
   * Toate campurile sunt obligatorii
Cod anti-spam
© 2010 Vila Smaranda | Web design: StudioWEBER